Liste dé pommièrs

De Wikipedia
Sauter à la navigation Sauter à la recherche
Ch't' articl'ye fut c'menchie en Jèrriais Jèrriais


Né v'chîn eune liste dé pommièrs (en Latîn: Malus)

  • d'l'Amé France
  • des Belles dé Jèrri
  • des Belles et Bouannes
  • des Belles Fil'yes
  • des Belles France
  • des Bismarck
  • des Blianches Èrnettes
  • des Cannivelles d'Hivé
  • des Codelinnes, Cadelinnes
  • des Danmes dé Fèrme
  • des Douoches Danmes
  • des Gare d'Angliétèrre
  • des Grises Èrnettes
  • des Mère du Ménage
  • des Pommes à Chucre
  • des Pommes dé Cire
  • des Pommes à Moussieu Dumathesq
  • des Pommes d'Amour
  • des Pommes d'Argent
  • des Pommes d'Astrakhan
  • des Pommes d'Avouôtage
  • des Pommes d'Avranches
  • des Pommes dé Ballam
  • des Pommes dé Brétangne
  • des Pommes dé Cabot
  • des Pommes dé Cannelle
  • des Pommes dé Chent Ans
  • des Pommes dé Cliochettes
  • des Pommes dé Coing
  • des Pommes dé Fleurs Jolies
  • des Pommes dé Fliandre
  • des Pommes dé Fou
  • des Pommes dé France
  • des Pommes dé Gros Frêtchian
  • des Pommes dé J'valyi
  • des Pommes dé Juîn
  • des Pommes dé Limon
  • des Pommes dé Madanme Lé Brun, des Madanme Lé Brun
  • des Pommes dé Nonpatheil
  • des Pommes dé Nouormandie
  • des Pommes dé Paîvre
  • des Pommes dé Pontis
  • des Pommes dé P'tit Frétchian
  • des Pommes dé Radot
  • des Pommes dé Reine
  • des Pommes dé Rôsée
  • des Pommes dé Rouogeté
  • des Pommes dé Roussinne
  • des Pommes dé Saule
  • des Pommes dé Seu
  • des Pommes dé Suzanne
  • des Pommes dé Ville
  • des Pommes dé Vîn
  • des Pommes d'Eckléville
  • des Pommes d'Empéreur Alexandre
  • des Pommes d'Èrnette, Pommes d'Reinette
  • des Pommes d'Ivraie
  • des Pommes d'Orange
  • des Pommes du mais d'Mai
  • des Pommes Paithes
  • des Pommes Sauvages
  • des Pommes Tcheur
  • des Pommes Victoria
  • des P'tites Fil'yes
  • des P'tites Goûldinnes
  • des Quarantaines
  • des Reinettes d'Angliétèrre
  • des Rouoges Danmes
  • des Roussinnes
  • des Tête dé Cat
  • des Vèrtes Cadelinnes
  • d'la Langue dé Boeu
  • d'la Reine d'Espangne
  • d'l'Èrnette Canadgienne
  • d'l'Èrnette dé Bâtard
  • d'l'Èrnette dé Caux
  • d'l'Èrnette Dorée
  • d'l'Heûthi France
  • du (d'la) P'pèrmén't, P'pèrmène
  • du Binnet Argenté
  • du Binnet Brûlant
  • du Binnet Brûlé
  • du Blianc Am'thé
  • du Blianc Fieillu
  • du Blianc Frêtchian
  • du Blianc Pépîn
  • du Canada
  • du Caplyi
  • du Choutchet, Pommes dé Choutchet
  • du Côtard
  • du Court-Pendu
  • du Doux Am'thé, Doux Amé, d'l'Amé doux
  • du Doux au Vêque, du Doux Êvêque
  • du Doux Avranches
  • du Doux Carré
  • du Doux France
  • du Doux Rom'thi
  • du Fieillu
  • du Fôsset
  • du Frêtchian
  • du Frîsi, Frîsé
  • du Gauvîn
  • du Grand Binnet, Gras Binnet
  • du Grand Rom'thi
  • du Gris Binnet
  • du Gris Caplyi
  • du Gris Pèrmain
  • du Pliat Pèrmain
  • du Su Pèrmain
  • du Gros Am'thé, Gros Amé
  • du Gros Binnet
  • du Gros Brétangne
  • du Gros Caplyi
  • du Gros Doux
  • du Gros France
  • du Gros Pépin
  • du Gros Pigeonnet
  • du Gros Rom'thi
  • du Gros Rouoget
  • du Gros Têtard
  • du Gros Vèrt
  • du Jarnet
  • du Jaune Binnet
  • du Jaune Èrnet, Reinette Dorée
  • du Juilet, ou des Juilettes
  • du Loumé
  • du Maugi
  • du Musé d'Boeu
  • du Musé d'Brébis
  • du Nièr Binnet
  • du Noir-toit
  • du Pépîn Bâtard
  • du Pépîn d'Fliandres
  • du Pépîn Billot
  • du Pépin Bro, Pépin au Bro
  • du Pépin Brûlé
  • du Pépîn J'valyi
  • du Pépîn Orange
  • du Pépîn, ou d'La Pépeine
  • du Pèrmain, ou du Paithemain
  • du Pid d'Argent
  • du Pigeonnet
  • du Pliat Rom'thi
  • du P'tit Am'thé, ou Amé
  • du P'tit Binnet
  • du P'tit Brétangne
  • du P'tit Caplyi
  • du P'tit France
  • du P'tit Jean
  • du P'tit Pigeonnet
  • du P'tit Rom'thi
  • du P'tit Rouoget
  • du P'tit Têtard
  • du Radaûre, des Pommes dé Radaûre, des Pommes dé Radot
  • du Reinet Vèrt
  • du Rom'thi
  • du Rouoge Am'thé
  • du Rouge Frêtchian
  • du Rouoge Binnet
  • du Rouoge Fieillu
  • du Rouoge France
  • du Rouoget
  • du Su Avranches
  • du Su Caplyi
  • du Su Carré
  • du Su France
  • du Su Mâsuthi
  • du Su Rom'thi, Sueur Rom'thi
  • du Suth'Alîson, d'la Suthe Alîson
  • du Tardi France
  • du Têtard
  • du Vèrt Am'thé, Vèrt Amé
  • du Vèrt Binnet
  • du Vèrt Caplyi
  • du Vèrt Fieillu
  • du Vèrt Loumé
  • du Vèrt Pépin
  • du Vièr Têtard
  • la Reine des Reinettes

Viyiz étout[amendaer | modifier le wikicode]